De ce am eu nevoie.

De ce am eu nevoie.

La mine, timiditatea excesiva si nevoia de atentie s-au batut mereu cap in cap. Nu sunt un om al selfiurilor sau al sedintelor foto, dar le fac. Nu-mi place sa stau la poze sau sa socializez cu oameni pe care nu ii cunosc, dar e parte din meseria de actor, iar in ziua de azi e aproape obligatoriu. In general, cand sunt in Bucucresti, imi place sa merg in locurile pe care le stiu si cu cei pe care ii stiu. Ma apropii doar de oamenii cu care simt ca as putea avea o relatie frumoasa, atunci cand exista o legatura nerostita, si marturisesc, nu mi se intampla prea des.
Recunosc ca in meseria asta, este nevoie de social media, de comunicare, de prezenta, de vizibilitate, de atentie la ce se intampla. Ce nu iti place, inveti si intelegi usor, usor. Evident ca si eu am nevoie de atentie, de vorbe, de aplauze, altfel nu as fi ales Arta Actorului. Masura este, si aici, extrem de importanta. Ca si “ce” sau “cum” sau “cat” exhibi si in ce context. Eu cred ca artistul are insa nevoie, mai presus de orice, de mister, de… Miraj.
Am hotarat sa reiau blogul. Va fi un blog de nisa. Asta ma caracterizeaza si asta imi place. Voi scrie doar despre lucrurile si oamenii care imi plac foarte mult, despre performanta, despre placerile personale, despre ceeea ce ma inspira si de ce am nevoie ca sa pot evolua.
Azi, la Teatrul de pe Lipscani, incepe Festivalul “Serile Teatrului Studentesc” unde intrarea este libera si sala foarte mare. Va invit! Anul acesta sunt pentru a 2-a oara in juriu. Acum 3 ani, cand am fost prima oara, am intalnit oameni foarte tineri, dedicati si talentati care m-au bucurat si au reusit sa creeze emotie reala in jurul lor. In principal , eu am nevoie de povesti, de oameni, de frumos. Tu de ce ai nevoie?

canon 2016  Alexandra Condeescu Photography

canon 2016
Alexandra Condeescu Photography

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.